5 Ağustos 2013 Pazartesi

Dagi ve Pierre Cardin İç Giyim Modelleri


"İç giyim ürünleri arasından seçim yaparken, sağlığınız için yüksek kalitede üretilen markaların ürünlerini almaya özen gösterin. Yüksek kalite olarak bahsettiğimiz şey kaliteli ipliklerden üretilmiş dayanıklı iç giyim ürünleridir. Yılların eskimeyen markası olan Dagi, ilk olarak minik bir atölyede üretime başlamış ve günümüze gelene kadar kalitesini artırarak devasa bir tesiste halen üretimine devam ediyor. Dagi markası gerek pijama modelleri gerekse iç çamaşır modelleri ile hem bayan hem erkeklerin ve çocukların güvenilir markası haline geliş durumda. 
Dagi Minimizer Sütyen

Dagi, sade ve spor sütyen modellerinden, dantelli büstiyer modellerine kadar geniş bir yelpazeye sahip. Yumuşak dokusu ve sağlam yapısı ile kısa zaman içerisinde yurt dışına açılarak alanını genişletmiştir. Erkeklerin dagi markasında en çok tercih ettiği iç giyim ürünü ise fanila ve pijamalar. Yazlık ve kışlık olarak her mevsime uygun üretilen pijamalar daima rahat hareket ve rahat bir uyku sağlıyor. 
Hem kadınlar hem erkekler tarafından takip edilen diğer bir marka ise Pierre Cardin. Büyük başarılar ile kurularak, sürekli gelişen bir marka olan Pierre Cardin estetik tasarım olarak mükemmel görünen kadın ve erkek iç çamaşırı ve pijama modelleri ile kendisine hayran bırakıyor. 
Pierre Cardin Transparan Sabahlık

Pierre Cardin jartiyer ve sütyen takımları dantel detayları ile bezenmiş, kendinizi mükemmel hissetmenizi sağlayan modellere sahipler. Bayanlar iç dünyalarını zenginleştirmeyi ve her zaman kendilerini güzel hissetmeyi isterler. Pierre Cardin ve Dagi markalarının büyüleyici modelleri ile kendinizi şımartabilirsiniz."

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder